Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El TC no fa cas dels recursos dels presos polítics que demanaven la suspensió de la condemna del Supremo

|

- Publicitat -

El Tribunal Constitucional segueix complint tots els pronòstics de repressió pel que fa a dictar sentències contra l’independentisme i a no donar cap oportunitat als recursos que interposats. Aquest dimecres, el TC ha rebutjat els recursos de Jordi Turull, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Josep Rull que demanaven la suspensió de la condemna dictada pel Tribunal Supremo en la sentència de l’1-O. Aquest recurs havia estat potenciat amb la sentència del Tribunal d’Apel·lació de Brussel·les a Lluís Puig, el qual va negar la competència del Supremo per emetre l’euroordre contra el conseller exiliat.

El Constitucional, però, segueix negant la realitat repressiva, la qual Europa ha evidenciat en reiterades ocasions. De fet, el coordinador de comunicació de l’Assemblea Nacional Catalana ha matisat que aquest rebuig als recursos suposen “una nova passa important en el camí cap als tribunals europeus”.

Publicitat

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut