Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

El Supremo admet a tràmit la primera demanda d’empresaris contra el Gobierno per la gestió de la covid

|

- Publicitat -

El Tribunal Supremo ha admès a tràmit la primera demanda dels empresaris contra l’executiu de Pedro Sánchez per la gestió de la pandèmia de la covid-19.

Els empresaris englobats sota les sigles PEACovid-19 (Plataforma d’Empresaris Afectats pel tancament de negocis durant la pandèmia) esperen que l’alt tribunal comenci a dictaminar sobre les indemnitzacions reclamades que, en conjunt, superen els 300 milions d’euros. La primera demanda va arribar al Supremo el 22 de desembre de l’any passat.

Publicitat

El 22 de setembre d’aquest any va enviar comunicació a l’Advocacia de l’Estat perquè es pronunciés en un termini de 20 dies. Divendres passat, 17 de desembre, va notificar als advocats de PEACovid-19 l’admissió a tràmit de la denúncia.

El portaveu de la plataforma empresarial, Javier Candela, ha reclamat “ja” la resolució de l’alt tribunal per “recuperar totes les despeses” i els beneficis “no obtinguts”. Candela ha acusat l’executiu de Sánchez d’una gestió “nefasta” que va “afectar” el teixit empresarial “amb tancaments, restriccions i confinaments il·legals”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut