Dijous, 3 de desembre de 2020 - Edició 861
La República

El Sindiat de Policia assegura que els cops de porra de la Guàrdia Civil l’1-O van ser fruit de l'”estrés i cansament” dels agents

El dispositiu policial del referèndum de Catalunya i la repressió que es va viure en tota la jornada va fer que el portaveu sindical de la policia hagi de donar […]

Redacció
Redacció 01/10/2018
Imatge d'una càrrega de la policia espanyola

El dispositiu policial del referèndum de Catalunya i la repressió que es va viure en tota la jornada va fer que el portaveu sindical de la policia hagi de donar explicacions per les actuacions pels cops de porra dels seus companys en els col·legis electorals.

El portaveu del Sindicat de Policia, Ramón Cosslo, ha sortit en defensa de la Guàrdia Civil quan assegura que “els agents van viure situacions d’estrés i portaven moltes hores treballant, estaven cansats”. Cosslo ha subratllat en una entrevista a Els Matins de TV3, que les imatges dels “incidents” són fets “puntuals i aïllats”.

“Només vam complir ordres”, s’ha excusat el portaveu. “Vam fer la nostra feina el millor que vam poder”. Cosslo reitera que “la pressió i la hostilitat” dels manifestants van provocar escenes com les que van donar la volta al món.

Relacionats