Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

El règim espanyol prepara una reforma de la llei de seguretat nacional per tenir el control sobre tota la població

Santiago Niño Becerra es posa les mans al cap veient que la reforma proposa “requisar els béns” a la població en un estat de crisi

Redacció
Redacció 04/07/2021

El Gobierno “més progressista de la història” té sobre la taula una reforma de la llei de seguretat nacional digna d’una dictadura. Un article d’El País avança que la redacció d’aquest article diu que “tots els majors d’edat estaran obligats a fer les prestacions personals que exigeixin les autoritats en un estat de crisi”. Requisar els béns, intervenció provisional d’espais, suspensió d’activitats, i sobretot, “el deure dels espanyols de defensar Espanya”.

L’article matisa que el grau de prestacions anirà directament relacionat amb el “tipus de crisi”. Per acabar-ho d’adobar, la reforma també amenaça de tornar a canviar “el deure dels ciutadans” per tal de formar-los militarment.

“També podran requisar els dipòsits bancaris de persones físiques i jurídiques per garantir el deute públic durant un període?”, es pregunta l’economista Santiago Niño Becerra citant l’article d’El País.