Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

El PSOE va oferir càrrecs a Ciudadanos a canvi del seu suport

|

- Publicitat -

És una qüestió de preferències: el Psoe va oferir càrrecs de segon i tercer nivell de l’Administració a Ciudadanos, després de la plantofada que van rebre a les eleccions del 10 de novembre, per tal d’assegurar la investidura de Pedro Sánchez, i així intentar evitar, fos com fos, haver de recórrer a Esquerra Republicana per formar un govern d’esquerres.

No només això, sinó que els socialistes van mostrar la seva disposició a dona’ls-hi un lloc a la mesa del Congrés dels Diputats i a la presidència en algunes comissions parlamentàries, per “impulsar” la formació taronja en els seus moments més fluixos després de la dimissió d’Albert Rivera.

Publicitat

Queda clar que aquesta proposta no va arribar a bon port, perquè després de la negativa dels partits de dretes, als socialistes els sortien millor les matemàtiques pactant amb un partit independentista, juntament amb UP.

Ciudadanos no s’ha pres gens bé aquest pacte, fins al punt d’intentar trencar el Psoe des de dins, amb Arrimadas trucant als barons socialistes perquè s’oposessin a aquesta investidura.

 

Et pot interessar  La Moncloa rebutja el 'cara a cara' de Sánchez amb Puigdemont: "El candidat és Illa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut