Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El PSOE no s’escarrassa i proposa Patxi López i Eva Granados perquè repeteixin com a portaveus al Congrés i el Senat

La comissió executiva federal del partit es reuneix aquest dimecres per tal de confirmar la repetició dels actuals portaveus al Congrés i al Senat, així com aprovar la candidatura de Francina Armengol

|

- Publicitat -

La constitució de les Corts espanyoles tindrà lloc en 24 hores, el pròxim dijous 17 d’agost, en una sessió en la qual els vots dels partits independentistes seran clau per determinar la governabilitat espanyola. Mentre les negociacions avancen sense cap pista sobre el seu estat, el PSOE, després de proposar l’expresidenta de les Illes Balears com a presidenta de la Mesa del Congrés, en rebutjar que l’ostentés el PNB, ja ha tancat tots els seus noms.

La comissió executiva federal del partit es reuneix aquest dimecres, 16 d’agost, per tal de confirmar la repetició dels actuals portaveus al Congrés i al Senat. Així, el PSOE no s’ha escarrat massa i ha optat per tornar a proposar Patxi López com a portaveu al Congrés dels Diputats, i Eva Granados al Senat.

Publicitat

Per altra banda, la formació també aprovarà la candidatura per presidir el Congrés, amb Francina Armengol, i la de l’expresident extremeny Guillermo Fernández Vara com a vicepresidenta al Senat, on el PP té majoria absoluta. Aquest dimecres al migdia, el president espanyol en funcions i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, reunirà els seus diputats i senadors al Congrés.

Et pot interessar  La Moncloa tanca la porta a la proposta de referèndum d'Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut