Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

El PSOE alenteix el compliment dels acords amb ERC i Junts perquè “les matèries són molt complexes”

Defensa el "mecanisme de mediació" en la negociació amb ERC i Junts, perquè "és un instrument que permet acostar postures quan els extrems estan molt desunits, com és el cas"

|

- Publicitat -

La ministra d’Hisenda i vicesecretària general del PSOE, María Jesús Montero, ha alentit el compliment dels acords amb ERC i Junts, augurant que els “avenços i acords” de la negociació seran “lents”, perquè “les matèries són molt complexes”. D’altra banda, Montero també ha confirmat que Junts i el PSOE es reuniran aquest dissabte, però no ha especificat si aquesta tindrà lloc a Ginebra, tal com havia transcendit.

“Vostès veuran reunions que s’aniran produint en els pròxims mesos i anys per intentar que el diàleg s’obri camí entre forces que es troben als antípodes respecte al model territorial i a l’encaix de Catalunya”, ha dit Montero en declaracions a la premsa des de Brussel·les. “Quan hi hagi avenços substancials” es comunicaran “amb absoluta transparència” ha assegurat la ministra.

Publicitat

Finalment, Montero ha defensat el “mecanisme de mediació” en la negociació del PSOE amb ERC i Junts, que “és un instrument que permet acostar postures quan els extrems estan molt desunits, com és el cas”.

Et pot interessar  La CUP denuncia la "ingerència política" del PSOE en el 12-M: "El PSOE quan li ha interessat ha utilitzat les mateixes clavegueres"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut