Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El PSC reclama solucions a Aragonès i Cambray per la vaga de docents i desacredita la CUP com a mediadora

|

- Publicitat -

El PSC-Units ha reclamat al president del Govern, Pere Aragonès, i al conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, que “prenguin cartes en l’assumpte” i solucionin la vaga de docents. La portaveu del grup parlamentari, Alícia Romero, ha titllat Cambray d’arrogant i l’ha acusat de “voler imposar un canvi en el calendari escolar sense diàleg”.

“No em sembla de rebut que encara no hagi trobat una solució i tinguem encara vagues anunciades per d’aquí a uns dies”, ha afegit. D’altra banda, ha criticat que la CUP s’hagi alçat com a mediadora. “No és ningú per a fer de mediador”, ha etzibat Romero, que ha dit que els anticapitalistes són un grup “amb interessos partidistes”.

Publicitat

“El Govern té prou capacitat per seure i dialogar i acordar el que consideri amb els sindicats i la comunitat educativa”, ha continuat la portaveu. Per això ha recomanat al Departament que “faria bé de seure i posar-se a treballar”. “Fa massa dies que això no passa i anem crispant una situació que anirà a més”.

Et pot interessar  El PSC se suma al PP i també estudia denunciar el Gover per les propostes sobre referèndum i finançament durant la precampanya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut