Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El PSC, obsessionat amb els Jocs Olímpics espanyols, pressiona Aragonès perquè parli amb Lambán

|

- Publicitat -

El PSC ha demanat al president del Govern, Pere Aragonès, que parli amb el president de l’Aragó, Javier Lambán, per “desencallar” la candidatura dels Jocs Olímpics d’hivern. La viceprimera secretària del PSC, Lluïsa Moret, ha assenyalat que el que importa és que es constitueixi la candidatura, “una gran oportunitat per a Catalunya”.

Sobre els JJOO d’hivern, els socialistes no contemplen cap modificació del marc legal de consultes. I és que creuen que la consulta que vol organitzar el Govern “respon a una falta d’entesa” entre ERC i JxCat. Moret ha celebrat que, finalment, el president del Govern assistís a la Conferència de Presidents a La Palma aquest cap de setmana. Considera que no s’hauria entès que la cadira de Catalunya quedés buida i, a més, ha emmarcat la seva presència en “la normalització de les relacions dels governs”. Aragonès “ha exercit les seves responsabilitats i ha anat on havia d’anar”, ha opinat.

Publicitat

Així mateix, Moret ha tret ferro a la plantada de Lambán i ha considerat “relatiu” que sigui ell qui ha de fer el primer. D’altra banda, els socialistes també han lamentat que la vaga educativa que comença dimarts és “fruit del no diàleg” del conseller d’Educació, Josep Cambray.

Et pot interessar  Aragonès celebra que l'amnistia "culmina un treball col·lectiu" que ha de "posar punt final a la repressió contra l'independentisme"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut