Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

El PSC insisteix que el cas Koldo “no té res a veure” amb Illa

"Els que demanen les seves explicacions ho fan per altres interessos que tots coneixem" afirma la portaveeu dels socialistes

|

- Publicitat -

La portaveu del PSC, Èlia Tortolero, ha defensat que el cas Koldo “no té res a veure” amb el primer secretari del PSC. En roda de premsa, ha recordat que el ministre de Sanitat durant la pandèmia va comparèixer fins a 22 vegades. “Els que demanen les seves explicacions ho fan per altres interessos que tots coneixem”, ha dit després que des de Podem Catalunya hagin demanat “explicacions immediates” a l’actual líder del PSC. La justícia investiga si el llavors assessor del ministre José Luis Ábalos, Koldo García, està implicat en un presumpte cas de comissions irregulars en la compra de mascaretes durant la pandèmia.

Tortolero també ha donat suport a la “decisió exemplar” de l’executiva del PSOE. D’una banda, s’ha acordat reclamar a Ábalos que renunciï a la seva acta de diputat del Congrés en 24 hores i, de l’altra, apostar per obrir una comissió d’investigació al Congrés sobre la compra de material sanitari durant la covid.

Et pot interessar  Aragonès acusa Illa de defensar la proposta de Cs sobre trilingüisme: "Cal un president que no abandoni la llengua mai"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut