Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El PSC ataca Borràs demanant la seva compareixença en la comissió del Parlament per la ILC

|

- Publicitat -

El PSC-Units ha demanat aquest dijous que compareguin en la comissió de Cultura del Parlament la consellera de l’àrea, Mariàngela Vilallonga, i l’exconsellera i ara diputada de JxCat al Congrés, Laura Borràs, sobre la seva gestió al capdavant de la Institució dels Lletres Catalans (ILC).

Ho ha demanat després que la Sindicatura de Comptes conclogués aquest dimecres que la ILC va fraccionar contractes fora de normativa mentre la dirigia Borràs, i el grup parlamentari també ha sol·licitat que comparegui en la comissió el síndic de Comptes i autor de l’informe, Jordi Pons.

Publicitat

L’informe assenyala que va haver-hi en la ILC entre 2016 i 2018 contractes menors successius a cinc adjudicataris contra la normativa, així com “fraccionament de contractes”, alguna cosa pel que el Tribunal Suprem (TS) investiga Borràs –a qui també demanen comparèixer els comuns en la mateixa comissió parlamentària–.

 

Et pot interessar  Illa promet l'impossible: assegura que defensarà els interessos de Catalunya sense "incomodar" el govern espanyol
Publicitat

Opinió

Minut a Minut