Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El pròxim objectiu de la fundació Francisco Franco és instal·lar-se a Barcelona

El president franquista busca candidats joves per portar la delegació de Girona i Lleida

|

- Publicitat -

El president de la Fundació franquista, Juan Chicharro, pretén impulsar una nova delegació a Barcelona per agafar més força i aturar l’exhumació del dictador del Valle de los Caídos. Tot i això, és partidari de moure el cadàver del dictador però perquè viatgi fins a Harvard i s’estudiï allà.

Això és el que va sortir d’un dinar en un restaurant de la Diagonal on 60 franquistes es van conjurar per començar a buscar candidats per l”expansió’. A Barcelona, segur entre els seus, els franquistes el van rebre amb els braços oberts perquè deien “estar a Tabarnia” però Chicharro vol que els candidats per Girona i Lleida sigui “gent jove” per dinamitzar i regenerar la marca per aconseguir evitar l’exhumació del Valle de los Caídos.

Publicitat

L’ambició més gran per la nova regeneració franquista és que Harvard estudiï Franco. De fet, catedràtics com Ian Gibson ja ho han fet tot i que des de la vessant antifeixista. Chicharro treu pit i, xulesc, avisa que ja són més de 200 afiliats i les donacions han crescut substancialment.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut