Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El progressisme del PSOE gasta més de 4.700 milions d’euros en material per a l’exèrcit espanyol

També s'ha aprovat la modificació dels límits establerts a l'article 47 de la Llei General Pressupostària, el qual aprova augmentar els límits màxims de despesa militar en els exercicis de 2024-2027

|

- Publicitat -

El PSOE, que segons defensa ha format el govern més progressista de la història espanyola, ha autoritzat a través del Consell de Ministres i el Ministeri d’Hisenda una despesa milionària únicament per a l’exèrcit espanyol, que supera els 4.700 milions d’euros. Per si això no fos prou, Hisenda ha aprovat la modificació dels límits establerts a l’article 47 de la Llei General Pressupostària, el qual també aprova augmentar els límits màxims de despesa militar en els exercicis de 2024-2027.

Així, Defensa invertirà un total de 4.764 milions d’euros en la compra d’helicòpters, tancs, vaixells hidrogràfics costers, programes de renovació de més helicòpters i vehicles de combat, programes de defensa antiaèria amb míssils, així com en el reforç de la Unitat Militar d’Emergències (UME), l’actualització d’infraestructures i programes per reforçar la guerra electrònica.

Et pot interessar  Turull avisa al PSOE que l'amnistia "no soluciona el conflicte polític": "Ara anem a per l'autodeterminació"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut