Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El primer dissabte d’operació sortida sense cues ni retards al Prat: L’Aeroportviu un dels caps de setmana amb més vols programats

|

- Publicitat -

Bones notícies pels viatgers de l’aeroport del prat que fa setmanes que es troba amb una situació de desestabilitat absoluta. El Prat viu amb “normalitat” el primer dissabte d’operació sortida de les vacances d’estiu. El moviment de passatgers i les cues per accedir als taulells de facturació i els controls han estat constants durant tot el matí, però no s’han registrat retards importants. Segons Aena, durant aquest dissabte hi ha programats 216 vols estatals i 576 internacionals entre sortides i arribades. La xifra encara es troba per sota els volums previs a l’esclat de la pandèmia. De fet, molts usuaris han explicat als micròfons de l’ACN que feia tres anys que no viatjaven a l’estranger. “No havíem sortit des de la pandèmia”, ha detallat il·lusionada la Trini, una badalonina que viatja al Senegal per primera vegada.

L’Aeroport del Prat viu un dels caps de setmana de l’any amb més vols programats: 3.508 entre divendres i dilluns. Amb tot, no recupera les xifres prepandèmia, ja que durant el mateix període del 2019 es van registrar 4.019 operacions.

Publicitat

Aquest dissabte són moltes les persones que se’n van o tornen de viatge. La majoria ho fan després de tres anys sense viatjar. Aquest és el cas del Graham Jones, un australià que aquest dissabte agafarà un vol cap a Melbourne després de viatjar sis setmanes i mitja per l’Estat espanyol i Portugal. “Hem estat esperant poder tornar a viatjar a Europa durant tres anys i ha estat fantàstic”, ha explicat tot detallant que és la quarta vegada que venen a Catalunya i que han llogat un cotxe per visitar Sant Sebastià, la costa de Portugal, Madrid i València. “Hem fet molt bons amics”, ha celebrat.

Et pot interessar  El Govern aprova la seva proposta perquè les pistes del Prat siguin independents quatre hores al dia a l’estiu
Publicitat

Opinió

Minut a Minut