Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El president del CIS ridiculitza al PP: “Defensar-se amb les enquestes és estrany, i qui ho fa se situa en el rol de perdedor”

|

- Publicitat -

El president del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS), José Félix Tezanos, ha defensat aquest dimecres al Congrés la seva tasca al capdavant de l’organisme. Així mateix, ha retret que alguns partits, fent absoluta referència al PP, donin més credibilitat a enquestes de 800 mostres fetes per empreses “que tenen una sola persona contractada” i amb resultats “que sempre van en la mateixa direcció”, que no pas els estudis de 4.000 enquestes que fa el CIS. “Defensar-se i discutir-se amb les enquestes és estrany, i qui ho fa se situa en el rol de perdedor”, ha sentenciat durant la seva compareixença a la Comissió de Pressupostos.

Tezanos ha recordat que les enquestes del CIS han situat per davant el PP i el PSOE en diversos moments de la legislatura, i ha ironitzat que durant els moments en què Feijóo s’ha situat al capdavant, el PP ha deixat de criticar el seu organisme.

Et pot interessar  El Senat espanyol dona el vistiplau a l'infame informe que diu que la llei d'amnistia és "un cop mortal" al model constitucional
Publicitat

Opinió

Minut a Minut