Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El president Aragonès inaugurarà avui la Feria d’Abril amb una caseta de Vox

|

- Publicitat -

La FECAC porta anys sota sospita per negocis irregulars, resta pendent de judici tota l’anterior cúpula encapçalada per Garcia Prieto i, a més, torna a blanquejar l’extrema dreta. Ni el PSC, ni ERC han demanat a la FECAC que no permeti la caseta de Vox per la Feria d’enguany. El partit ultra ja va participar-hi l’any 2019 amb el silenci de la resta de partits polítics, la pandèmia va impedir celebrar les edicions de 2020 i 2021 i ara hi torna amb l’extrema dreta de Vox entusiasmada i amb una caseta amb més força que mai.

Publicitat

Veurem Santiago Abascal per la Feria passejant al costat de les casetes del PSC i ERC?

Molt parlar de cordó sanitari a l’extrema dreta i, en aquest cas el Govern ha callat, i ara compartiran caseta del PSC i ERC amb els de Vox en el mateix carrer de la Feria. Una caseta que va ser gestionada l’any 2019 per l’empresa d’un fill de l’hoteler Joan Gaspart. 

Un dels negocis amb foscor de la Feria és el tràfic de gestió de casetes. Moltes entitats deixen el nom i negocis d’Hostaleria i altres les gestionen amb pagament de comissions. Segons les informacions recollides per La República, la caseta de Vox l’any 2019 va ser gestionada per l’empresa Soluan Desarrollos integrales, SL, propietat d’un fill de l’expresident del Barça Joan Gaspart, Juan Guillermo Gaspart. Bé, era l’administrador, actualment aquesta empresa consta com extingida al Registre Mercantil.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut