Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El president Aragonès, crític amb Dalmases: “M’incomoda que es pugui passar per alt”

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha criticat les “pressions inacceptables” que el diputat de Junts Francesc de Dalmases hauria exercit sobre diversos periodistes, com diversos professionals de la informació van denunciar a ‘NacióDigital’. “M’incomoda que es pugui passar per alt”, ha dit Aragonès en una entrevista a ‘Ràdio Estel’, on ha admès que quan va conèixer tant aquests fets com la suposada esbroncada a una periodista del FAQS després de l’entrevista a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, li va causar “estupor”. “S’ha de defensar la llibertat de premsa, hem d’estar disposats que ens facin preguntes incòmodes”, ha insistit Aragonès, que ha afegit que “aquesta no és la forma de relacionar-se amb els mitjans”.

Preguntat per si Dalmases hauria de plegar com a diputat el cap de l’executiu ha dit que és una decisió que ha de prendre ell. De totes maneres, Aragonès ha remarcat que ell no toleraria aquestes actituds d’un col·laborador seu. “S’ha de tenir respecte per tothom, tothom mereix respecte”, ha resolt.

Et pot interessar  Aragonès acusa Illa de defensar la proposta de Cs sobre trilingüisme: "Cal un president que no abandoni la llengua mai"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut