Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

El PPC treu pit del seu “esperit municipalista” i avisa que “en 18 mesos” Albiol serà “l’alcalde de tots”

|

- Publicitat -

El president del PPC, Alejandro Fernández, s’ha mostrat “convençut” que el partit “recuperarà posicions” en les pròximes eleccions municipals del 2023. En aquesta línia, durant l’Escola de Tardor del PPC, el president de la província de Barcelona de la formació, Manu Reyes, ha avisat: “En 18 mesos Xavier García Albiol serà l’alcalde de tots”, ha dit en referència a la moció de censura de Badalona.

L’acte ha posat el focus en “l’esperit municipalista” del PPC i, en aquest sentit, el partit ha aprofitat per erigir-se com “el centre-dreta constitucionalista de Catalunya”. “No fa falta cap invent nou ni cap altre xiringuito”, ha dit Reyes. “Estem a la Champions League de la política municipal”, ha afegit.

Publicitat

Així, tant Fernández com Reyes han tret pit de les alcaldies ocupades pel PPC i han assegurat que són “un partit de base”. “Som un partit armat i ens falten 18 mesos perquè anem recorrent cadascun dels racons de la província de Barcelona”, ha subratllat Reyes.

Sobre Badalona, on una moció de censura va fer fora Albiol de l’ajuntament el passat dilluns, els dos dirigents han reiterat que el candidat popular és el “legítim alcalde”

Et pot interessar  La mare d’una de les noies violades a Màgic Badalona denuncia "abandonament institucional" i que "no s’ha fet res"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut