Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El PPC s’ensorra encara més després de la denúncia al seu vicesecretari de comunicació per maltractament

|

- Publicitat -

El vicesecretari de comunicació del PPC, Albert Fernández Saltiveri, ha estat denunciat per presumptes maltractaments a la presidenta de Noves Generacions, Irene Pardo, que també és la seva exparella, segons ha avançat el diari ‘Ara’ i ha confirmat l’ACN. Fonts del partit han indicat que la denúncia està a mans de la justícia, que se l’ha destituït de tots els càrrecs i que s’estan seguint les vies reglamentàries que fixen els estatuts del PPC, amb l’obertura d’un expedient informatiu en el Comitè de Drets i Garanties, que ho resoldrà “en breu”. Segons el diari, l’escrit de denúncia s’acompanya d’un informe mèdic que reporta lesions, com ara una fissura al nas i contusions a tot el cos, i l’acusa de maltractament psicològic continuat.

El diari ‘Ara’ afegeix que Pardo estaria considerant deixar el PP i la presidència de Noves Generacions a causa de la “incomoditat” que li ha generat ser-ne membre durant els últims mesos perquè la formació tenia coneixement dels fets i no va apartar Saltiveri de les seves funcions a la direcció.

Publicitat

Arran de la notícia, la periodista d’RNE Olga Ruiz ha assegurat en un tuit que ha hagut de patir “atacs, amenaces i masclisme”, de Fernández Saltiveri a la ràdio, i que s’ha queixat moltes vegades al partit d’aquestes actituds.

Et pot interessar  Fernández es postula per encapçalar la llista del PP el 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut