Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El PPC ploriqueja ara perquè Jordi Cuixart farà el pregó de la Festa Major de Gràcia

|

- Publicitat -

El grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Barcelona ha mostrat el seu rebuig a què el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, faci el pregó de la Festa Major del barri de Gràcia d’enguany, que tindrà lloc aquest dissabte a les 19 hores. Els populars consideren que la figura del líder independentista “no té el consens majoritari de la ciutadania i no respon als criteris d’unitat i concòrdia en els quals s’han d’emmarcar aquest tipus d’actes de celebració”. A través d’un comunicat, han acusat l’alcaldessa de la capital, Ada Colau, d’haver decidit “deixar de representar més de la meitat dels barcelonins” i han afirmat que és “un pagament de favors” als grups independentistes “pel seu suport als pressupostos de l’Estat”.

A més, també han lamentat la “passivitat” del PSC en aquesta qüestió. Per tot això, els populars han decidit no assistir a l’acte que dona el tret de sortida a la Festa Major de Gràcia.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut