Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El PPC, enrabiat, portarà la Mesa al TC per no impulsar una comissió d’investigació sobre els Mossos

|

- Publicitat -

La diputada del PPC Lorena Roldán ha anunciat que portaran al Tribunal Constitucional (TC) la decisió de la Mesa de no “permetre’ls” impulsar una comissió d’investigació sobre els canvis a la cúpula dels Mossos. Així ho ha dit Roldán en roda de premsa després que la Mesa hagi decidit aquest dimarts rebutjar les peticions de reconsideració presentades pel populars i Cs.

La Mesa argumenta que el PPC, amb 3 diputats, no es pot considerar grup parlamentari per registrar una petició de comissió d’investigació que, segons el reglament, es necessiten tres grups.

Publicitat

Per canalitzar l’enrabiada, Roldán ha acusat la presidenta del Parlament, Laura Borràs, de “trepitjar” els drets dels diputats del PPC per “tapar la seva corrupció”. En aquesta línia, ha recordat que alguns dels Mossos de l’anterior cúpula investigaven el cas que afecta la presidenta de la cambra. “Vull dir a Borràs que les seves cacicades no quedaran impunes”, ha afegit.

D’altra banda, la diputada del PPC ha demanat que es derogui la legislació que “empara” les ocupacions i ha avançat que el seu partit està ultimant un recurs per portar la llei aprovada al Parlament sobre aquesta qüestió al TC.

Segons  Roldán, els independentistes són el “lobby hipòcrita” de les màfies d’ocupació. I ha fet referència a l’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, que va amenaçar amb una destral uns ocupes que eren a casa seva.

Et pot interessar  El PP escull Alejandro Fernández com a candidat per al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut