Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El PPC ataca la CUP per la seva absència: “Tenim un Govern independentista amb el PSC i comuns”

|

- Publicitat -

El secretari general del PPC, Santi Rodríguez, ha destacat l’absència de la CUP en la conferència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, aquest dilluns passat. “Hi va ser absent el soci que va permetre la investidura, la CUP-NCG i, en canvi, hi van assistir PSC i comuns. Tenim un govern independentista amb suport dels socialistes i d’ECP quan els és necessari”, ha dit. Rodríguez ha retret que el Govern “només hagi aprovat dues lleis i ho hagi fet amb els suports dels comuns”, i no amb la CUP com a soci d’investidura, fent referència a l’aprovació de la llei de pressupostos per al 2022 i la d’acompanyament de mesures fiscals.

En roda de premsa, els populars sostenen que la majoria absoluta independentista al Parlament “és un miratge”. “Només es dirigeixen als seus votants i ho fan confrontant. Ignoren que una part de la societat es pot sentir identificada amb la dreta. Hi ha una part de la població que no se sent interpel·lada pel president”, ha etzibat Rodríguez, lamentant que Aragonès “està més preocupat pel seu futur que pel de Catalunya”.

Publicitat

Així, el PPC troba a faltar que el Govern impulsi mesures per “dinamitzar l’economia i la Catalunya emprenedora”. Com a exemple, Rodríguez ha mencionat la pèrdua de l’ampliació del Prat, el museu de l’Hermitage i “ara els Jocs Olímpics”. “També s’han perdut oportunitats en l’àmbit industrial i turístic”, ha afegit.

Et pot interessar  Estrada planteja el 12-M com un "plebiscit" entre una política "dependent de l'Estat" i "un nou rumb"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut