Dimarts, 24 de maig de 2022 - Edició 1398
La República

El PP vol prohibir per llei els llaços grocs

Si d’una banda Ciudadanos s’encarrega de baixar als carrers acompanyat de grups ultres i neonazis per a retirar llaços grocs, per l’altra el PP prepara l’ofensiva legal per a il·legalitzar-los […]

Gerard Sesé 04/09/2018
El líder del PP, Pablo Casado / EP

Si d’una banda Ciudadanos s’encarrega de baixar als carrers acompanyat de grups ultres i neonazis per a retirar llaços grocs, per l’altra el PP prepara l’ofensiva legal per a il·legalitzar-los i destrossar encara més l’Estat de dret espanyol.

De la mà de Dolors Montserrat, portaveu del PP al Congreso, per encàrrec del seu president Pablo Casado (ho va anunciar al seu últim míting a Màlaga), els populars portaran a la cambra baixa la modificació de la Llei 38/1981 que regula l’ús de la bandera espanyola i altres símbols i banderes a la via pública.

D’aquesta manera, quedaria regulat per llei seran els Tribunals els encarregats d’ordenar la retirada de simbologia republicana dels carrers i places. Una acció que evidencia la lluita entre PP i Ciudadanos per veure qui és el més patriota espanyol i que s’endú el premi al millor baluard de la unitat d’Espanya.