Diumenge, 12 de juliol de 2020 - Edició 717
La República

El PP vol inhabilitar tots aquells càrrecs públics que portin un llaç groc i pengin estalades

El groc ha tornat a ser el protagonista al Congreso. Aquest dimarts s’ha debatut una proposta, exposada pel PP, per sancionar, destituir i inhabilitar a aquells càrrecs públics que portin […]

Redacció
Redacció 13/11/2018

El groc ha tornat a ser el protagonista al Congreso. Aquest dimarts s’ha debatut una proposta, exposada pel PP, per sancionar, destituir i inhabilitar a aquells càrrecs públics que portin o pengin llaços grocs o estalades. És evident el gir cap a l’extrema dreta que Pablo Casado està aportant als populars que, també, han proposat una llei per protegir el rei i la bandera d’Espanya.

Per la seva banda, la portaveu de la formació ultradretana Dolors Montserrat s’ha referit a la simbologia de la llibertat afirmant que “representa odi”.

Les reaccions davant de la proposta indecent han estat vàries i de tots colors. ERC l’ha titllat d'”aberrant” mentre que Ciudadanos, com no podia ser d’una altra manera, li ha donat suport. La resta de grups han votat un ‘no’ perquè, diuen, va en contra de la llibertat d’expressió.

 

 

Relacionats