Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El PP ploriqueja amb el gest de Nogueras d’apartar la bandera espanyola i presenta una queixa al Congrés

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, sabia que amb el seu gest d’apartar la bandera espanyola de la sala de premsa faria enrabiar l’espanyolisme, i així ha estat. El PP, com era d’esperar, ha presentat un escrit de queixa a la Mesa del Congrés contra Nogueras per haver deixat fora de pla la bandera espanyola, i reclama a la Mesa que acordi “les resolucions corresponents davant l’actitud” de la diputada independentista, a la vegada que “s’adoptin les mesures oportunes perquè aquestes accions no tornin a passar”.

En l’escrit que els populars van registrar el passat dimarts 21 de febrer al vespre, el principal partit de l’oposició denuncia que Nogueras ha “incomplert el reglament del Congrés” i “no ha respectat els símbols oficials”. Per tot això, el PP demana que la Mesa prengui partit i adopti mesures perquè aquests gestos no es repeteixin.

Publicitat

Després d’apartar la bandera, un periodista de la televisió d’ultradreta 7NN va preguntar a Nogueras si “odiava la bandera espanyola”, fet que la diputada de Junts va negar, tot matisant, tanmateix, que la bandera espanyola no la representa tant com l’europea.

Et pot interessar  ERC proposta formalment un cara a cara presencial entre Aragonès i Puigdemont "on sigui"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut