Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El PP ni tan sols dissimula: Un portaveu diu que els populars tenen el suport de la justícia

|

- Publicitat -

Que la justícia espanyola és una farsa al servei de la dreta que els afavoreix les decisions judicials no és cap secret, i el PP ja ha deixat de dissimular. El número 2 d’Ayuso i portaveu de Justícia ha afirmat en una entrevista a La Razón que els populars “tenen el suport de la majoria de la carrera judicial”. L’afirmació no és sorprenent, però l’afirmació d’Enrique López ha donat la volta a les xarxes socials, i Boye i Puigdemont ho han aprofitat per remarcar el que tothom sabia.

L’advocat del president legítim parla d’un “atac de sinceritat que permet qüestionar la imparcialitat”, però Puigdemont va encara més enllà, evidenciant que un partit amb molta força a Espanya i amb opcions que torni a governar en un futur està “destruint els pilars fonamentals de tot estat de dret”. Però el president a l’exili també s’ho pren amb humor, i fins i tot agraeix la sinceritat d’Enrique López: “Gràcies pel favor; encara ens costarà menys d’explicar a Europa la politització de la justícia espanyola”.

Publicitat

Et pot interessar  El PP exigeix "explicacions immediates" a Sánchez després de la implicació de la seva dona al 'cas Koldo'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut