Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

El PP, enfurismat perquè ha tastat la seva pròpia medicina, acusa la policia de tractar els manifestants de Ferraz “com si fossin CDR”

Denuncia que la policia va aplicar "de manera injusta" la 'llei mordassa'

|

- Publicitat -

El resultat de la manifestació de la dreta i l’extrema dreta a la seu del PSOE ha fet enfurismar tant el PP com Vox, que després d’haver tastat la seva pròpia medicina, han optat per acusar el govern espanyol en funcions de tractar els manifestants “com si fossin CDR”, és a dir, com si fossin terroristes. La policia espanyola va dissoldre la concentració del passat dilluns amb gasos lacrimògens, després que els manifestants intentessin trencar el cordó policial i llancessin objectes a la policia, fet que va comportar càrregues policials i la detenció de tres persones.

Els populars denuncien que la policia va aplicar “de manera injusta” la ‘llei mordassa’ que ells mateixos van crear. Segons el PP, és possible que algunes de les persones que s’han concentrat aquesta passada nit a la seu del PSOE ho fessin també davant la seu del PP el març del 2004, després dels atemptats a Atocha. Els populars remarquen que llavors “el PSOE va enviar persones a protestar davant del carrer Génova” de Madrid, on hi ha la seu del PP, demanant al govern espanyol que no mentís. “Malgrat això, i tot i les mentides d’aquest govern, el PP no ha convocat cap concentració a Ferraz”, afegeixen els populars contraposant les dues actituds.

Publicitat

“El nostre suport als agents és compatible amb la nostra crítica als comandaments del Ministeri de l’Interior”, exposen els populars, reiterant que Feijóo no va convocar cap concentració davant la seu del PSOE, i subratllant que totes les manifestacions en què ha participat el PP en contra de l’amnistia han estat “pacífiques”.

El PP es tornarà a manifestar contra l’amnistia aquest diumenge 12 de novembre a les capitals de província. I també té previst tornar a sortir al carrer el dia 18, en la concentració convocada a la Plaça Cibeles. “La forma de protestar contra les indignes negociacions del PSOE és fer-ho de manera que Pedro Sánchez no  aconsegueixi que es desviï l’atenció de la seva indecència”, defensen. Els populars es defineixen com un “partit institucional” que “combat els que van rodejar el Congrés (Podem), els que anaven a les seus del PP a insultar (PSOE), a atacar-les (BIldu) o els que utilitzaven els carrers per generar aldarulls (independentistes)”.

Et pot interessar  Aragonès acusa el PSC de tenir un "discurs derrotista" i a Junts de "només parlar d'ells mateixos" i de Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut