Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El PP de Catalunya i de l’Aragó veuen els Jocs d’Hivern 2030 com “una oportunitat de curar ferides”

|

- Publicitat -

El PP de Catalunya i de l’Aragó han assegurat que els Jocs d’Hivern 2030 són “una oportunitat de curar ferides” i “per al retrobament”. Així ho han dit els presidents del partit als dos territoris, Alejandro Fernández i Luís María Beamonte, respectivament, en un acte de suport a la candidatura que han celebrat a l’Anella Olímpica de Barcelona. “A més de les connotacions econòmiques i de projecció de la marca Barcelona, de la marca Saragossa i per suposat de la marca Espanya que representen aquests jocs, curar ferides és potser el millor que podem fer ara i pot ser que sigui el més difícil que tenim per davant”, ha assegurat Fernández.

El president del partit a Catalunya també ha volgut contrastar “l’actitud humil, conciliadora i amb voluntat de compartir de l’alcalde de Saragossa i del president del PP de l’Aragó davant l’actitud arrogant davant comunitats autònomes germanes d’alguns polítics al Parlament en relació a aquesta candidatura”. “Tant de bo canviïn l’actitud i s’adonin que és millor construir i unir que desprestigiar”, ha afegit.

Publicitat

Fernández també ha dit que Catalunya i l’Aragó “comparteixen els Pirineus” i, per tant, és “de calaix” que siguin uns Jocs compartits. Per la seva banda, el regidor del PP a Barcelona Josep Bou ha reivindicat “l’èxit” dels Jocs del 1992 i ha instat a “repetir la gesta”.

Et pot interessar  El PPC promet "combatre sense complexos" les ocupacions il·legals d'habitatges i actuar en menys de 24 hores
Publicitat

Opinió

Minut a Minut