Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El PP d’Albiol, principal sospitós de la crema de contenidors de Badalona

|

- Publicitat -

El PP de Xavier Garcia Albiol cada vegada s’assembla més al moviment independentista, i no només perquè en la seva campanya ‘Badalonisme’ utilitzés l’estètica de la consulta independentista del 9-N, sinó perquè ara, a més, assenyalen la formació com a principal sospitosa de la crema de contenidors que la ciutat de Badalona pateix últimament.

En el darrer any, la xifra de contenidors que s’han cremat a Badalona de forma intencionada s’ha multiplicat per tres i, en els darrers 4 mesos del 2022, van cremar-se més contenidors que en tot el 2021. La policia local investiga l’autoria i la motivació d’aquests actes vandàlics, arribant a efectuar detencions dels principals sospitosos.

Publicitat

Una d’aquestes detencions és la que, precisament, ha posat en alerta el govern municipal actual del PSC, perquè es tracta del fill d’un membre de la llista del PP. Els socialistes també sospitaven dels populars arran de l’entusiasme en la difusió de les imatges de carrers en flames per part de militants i simpatitzants del partit. Ara, la detenció ha acabat de confirmar les sospites del PSC. El regidor de Seguretat, Christian Carneado, ha explicat al 324 que creuen que aquestes accions no responen “a una casuística o a una bretolada o incivisme”, sinó que “observem un cert grau de coordinació i d’organització en la crema d’aquests contenidors. Possiblement per generar un clima d’inseguretat fictici a la ciutat en aquesta qüestió.”

D’altra banda, el PP d’Albiol nega totes les acusacions. Daniel García, el regidor del partit a l’ajuntament, assegura que la formació respon “absolutament pels nostres col·laboradors que estan ara mateix en nòmina del Partit Popular”, i es mostra convençut que “cap fill o col·laborador que actualment tenim participa en aquesta crema de contenidors.” Xavier Garcia Albiol, a través de Twitter, ha titllat el govern municipal d'”esperpèntic” per vessar aquestes acusacions sobre ell.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut