Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El PP Catalunya somiqueja per l’entrega de la Medalla d’Honor i afirmen que no assistiran a l’acte

|

- Publicitat -

El PPC ha declinat aquest dimarts assistir a l’acte d’entrega de la Medalla d’Honor del Parlament a les “víctimes de la repressió” en la “causa general” contra l’independentisme. En un comunicat, la formació ha explicat que l’entrega d’aquesta medalla el proper divendres és la prova que el separatisme segueixen “dividint i enfrontant als catalans”.

Han destacat que no volen contribuir a “legitimar el relat fictici del separatisme” i la “falta de respecte” a milions de catalans que pateixen el nacionalisme. Han constatat que l’entrega de la medalla “denigra” encara més les institucions catalanes com el Parlament “que hauria de representar tots els ciutadans” i “eixampla” l’esquerda entre catalans.

Publicitat

En la mateixa línia, la diputada del PP al Congrés María de los Llanos de Luna també ha declinat la invitació rebuda per la presidenta del Parlament. A través d’una carta ha traslladat a Borràs que no assistirà a l’acte. Ha afirmat que pel respecte que mereix la institució autonòmica “no pot deixar de lamentar la indignitat, la humiliació” que pateix la cambra. “Una iniciativa que contribueix de nou a la desunió entre catalans”, ha assenyalat Llanos de Luna.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut