Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El PNB també se suma a criticar l’immobilisme de Sánchez amb la qüestió catalana i basca: “No ha fet res”

|

- Publicitat -

El portaveu del PNB, Aitor Esteban, ha retret al president espanyol, Pedro Sánchez, que “no hagi fet res” ni “s’hagi atrevit” a abordar les qüestions nacionals del País Basc i de Catalunya. “Era el repte més important que tenia i no ha fet res”, ha denunciat, i ha afegit que probablement Sánchez “pensa que les dues reivindicacions es desinflaran amb el temps”, però l’ha advertit que “res més lluny de la realitat”. Esteban ha lamentat que durant la intervenció inicial del president espanyol al debat de política general al Congrés Sánchez només digués “una frase raquítica” sobre les qüestions nacionals. En relació a les mesures econòmiques, Esteban ha criticat que no es comentessin abans amb els socis parlamentaris i que fossin “unilaterals”.

En aquesta línia, ha demanat a Sánchez “com pensa mantenir la majoria parlamentària la propera legislatura” i li ha preguntat si no ha pensat que “haurà de seguir amb els mateixos socis”.

Et pot interessar  El suposat govern progressista del PSOE i Sumar portarà al Constitucional la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut