Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

El periodista Francesc-Marc Álvaro, número 3 de la llista d’ERC al 23-J

El pròxim divendres, 16 de juny, ERC celebrarà un Consell Nacional per aprovar les llistes definitives del 23-J

|

- Publicitat -

El periodista i escriptor Francesc-Marc Álvaro acompanyarà el cap de llista d’ERC, Gabriel Rufián, i la número 3, la fins ara consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, ocupant el número 3 de la llista dels republicans per Barcelona a les eleccions generals del 23 de juliol. Amb tot, però, Álvaro s’hi presenta com a independent, tal com ha avançat ‘La Vanguardia’ i ha confirmat l’ACN.

Álvaro és col·laborador de La Vanguardia i tertulià en diferents mitjans de comunicació. També exerceix de professor de Periodisme a la Facultat Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. A més, forma part del consell de redacció de la revista Serra d’Or. És autor de nombrosos assajos, com ara ‘Assaig general d’una revolta. Les claus del procés català’, ‘Ara sí que toca. Jordi Pujol, el pujolisme i els successors’ i ‘Què pensa Pasqual Maragall’.

Publicitat

El pròxim divendres, 16 de juny, ERC celebrarà un Consell Nacional per aprovar les llistes definitives del 23-J. D’altra banda, Montse Bassa, Jordi Salvador i Inés Granollers han estat proposats com a caps de llista de Girona, Tarragona i Lleida respectivament.

Et pot interessar  ERC no vol posar "terminis" a la celebració del referèndum i admet que abans cal "acumular forces"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut