Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

El PDeCAT treu pit de la decisió de la JEC per mantenir els drets electorals de JxCat

|

- Publicitat -

La candidata del PDeCAT a les eleccions catalanes, Àngels Chacón, ha considerat “inqüestionable” que els corresponguin els drets electorals de la coalició electoral JxCat de 2017 per les pròximes eleccions catalanes, com ha indicat la JEC.

En declaracions als mitjans després de visitar Tarragona un any després de l’explosió de l’empresa petroquímica Iqoxe, ha assegurat que aquesta decisió “no és anar en contra de ningú, és defensar” els seus drets.

Publicitat

“JxCat va néixer com a fórmula de dues ànimes, però davant dels que intentin menysprear els drets que ens corresponen, òbviament ens haurem de defensar”, ha indicat.

Sobre possibles pactes després de les eleccions previstes pel 14 de febrer, ha dit que el PDeCAT “té molt clares algunes coses”, com que defensaran el seu projecte.

I ha afegit que hi ha elements indispensables per negociar, tant en l’eix nacional com en el del Govern: “No volem que el pròxim Govern depengui de partits extremistes com la CUP”.

Et pot interessar  Trias no descarta governar amb el PSC si Junts no guanya el 12-M: "Veurem, a la vida tot pot canviar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut