Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El PDeCat tindrà enllestit el seu programa electoral abans que acabi l’any

|

- Publicitat -

El president del PDeCAT, David Bonvehí, ha anunciat aquest dissabte en una roda de premsa telemàtica que la formació ha començat a redactar el programa electoral per a les properes eleccions a Catalunya, amb les propostes sectorials i territorials que han estat recollint.

La seva redacció queda en mans dels 15 equips que tracten els àmbits sectorials del partit, unes 200 persones, amb el lideratge del membre de la comissió executiva i diputat al Parlament, Lluís Font, acompanyat de tota la direcció.

Publicitat

Bonvehí preveu que el programa estigui acabat abans que s’acabi l’any, ha explicat després de reunir-se amb els responsables sectorials del partit i la candidata del PDeCAT, Àngels Chacón.

En la reunió sobre el programa electoral han aprofundit “a trobar fórmules per lluitar contra l’exclusió social” i també s’ha parlat d’educació, fracàs escolar, cobertura de les necessitats bàsiques i creació d’ocupació de qualitat.

Barcelona

Quan li han preguntat pel cessament de cinc consellers municipals de Barcelona de JxCat, Bonvehí ha assegurat que el PDeCAT “hagués volgut continuar sumant amb Junts” i els ha agraït la seva feina.

Assegura que dilluns començarà també la feina per preparar el programa per a les eleccions municipals a Barcelona previstes per al 2023 i que a finals de la setmana vinent s’encarregaran també de les de nivell territorial.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut