Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

El pavelló de caça del rei emèrit porta de corcoll la família reial

|

- Publicitat -

La troballa que l’equip de protecció de la naturalesa de la Guàrdia Civil va fer a València ha tornat a posar com a protagonista mediàtic el rei fugat Juan Carlos I justament quan fa deu anys de la seva inoblidable cacera a Botswana, on va començar tota la crisi interna i el serial dins la Casa Real.

La periodista Pilar Eyre ha recordat que, arran del “museu dels horrors” que s’ha trobat a València, un espai propietat d’un empresari que contenia animals dissecats o convertits en sofàs, el rei emèrit també té el seu museu particular a la Zarzuela. Un pavelló de caça que ja fa anys que està abandonat, i que amb les innumerables polèmiques de Juan Carlos I, la Zarzuela s’ha trobat que no sap què fer-ne.

Publicitat

Tal com explica Yahoo Noticias, el complex el va fer construir el mateix Juan Carlos cinc anys abans del seu famós viatge a Botswana que va acabar amb el seu maluc trencat. Una inversió de 3,4 milions d’euros i 1.700 metres quadrats de superfície. A la col·lecció no hi falten grans animals dissecats com elefants o girafes. En total, fins a 500 exemplars que estan exposats amb orgull com a trofeus, i que per ara mai s’ha demostrat transparentment la seva legalitat.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut