Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

El Partit Nacionalista Andalús posa a disposició les seves seus per fomentar el català

|

- Publicitat -

El Partit Andalucista (PA) posarà a disposició de les institucions catalanes i els òrgans i entitats culturals del país les seus dels partits per promoure i ensenyar el català als veïns andalusos que ho vulguin. Després de l’atac dels partits nacionalistes espanyols a la immersió lingüística i la voluntat d’oferir classes de castellà a Catalunya per combatre-la, el partit d’Altamirano ha posat de manifest la contraprogramació de la llengua.

Publicitat

A proposta de l’extrema dreta de Vox, PP i Cs, el parlament andalús ha aprovat una sèrie de subvencions atorgades a les “entitats andaluces d’altres autonomies” per incloure activitats dedicades al reforç del castellà en els territoris, amb Enric Millo al capdavant, on s’ha aplicat la immersió lingüística, com als Països Catalans.

És per això que, en una piulada publicada aquest matí, Pedro Altamirano ha ofert espais per fer front a la nova proposta del nacionalisme espanyol i oferir classes de català als andalusos.

Et pot interessar  VÍDEO | La cançó sobre el català al Congrés que ironitza amb la situació actual dels catalanoparlants
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió