Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

El partit de Manuel Valls s’enfonsa i vol canviar de nom per intentar esgarrapar vots a les municipals

Barcelona pel Canvi passaria a dir-se “Seny” i buscaria ajuntar-se dins una llista constitucionalista per mantenir algunes cadires

Redacció 01/06/2021
Manuel Valls en una foto d'arxiu, ha tornat a França tot i ser regidor a l'Ajuntament de Barcelona.

No és cap secret que la falsa ambició de Manuel Valls quan es va presentar a les eleccions municipals del 2019 ha resultat un fracàs estrepitós. L’únic que va aconseguir Barcelona pel Canvi, disfressats de Ciudadanos, és pactar amb Colau per evitar un govern municipal independentista.

Així ho ha acabat de confirmar la regidora del partit, Eva Parera, la qual ha expressat al diari Metrópoli Abierta, que la formació canviarà de nom després de l’estiu, i que es preveu que s’anomeni “Seny”. L’estratègia del partit tan bon punt Manuel Valls posi punt final a la seva curta estada a la capital és clara: Aprofitar la davallada de Ciudadanos i la poca força del PP per intentar esgarrapar vots i cadires de cara a les noves eleccions municipals en una aliança constitucionalista. Aquest dilluns, la regidora dels taronges, Marilén Barceló, va anunciar la seva voluntat d’adscriure’s a Barcelona pel Canvi, pronosticant la poca vida útil que els queda a Ciudadanos.