Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Parlament té 4 dies per informar la JEC sobre per què no ha retirat l’acta de diputada a Borràs

La denúncia de Cs demanava a la JEC que requerís els membres de la Mesa perquè acatessin l'ordre de retirar l'acta de diputada a Laura Borràs "immediatament"

|

- Publicitat -

El Parlament té temps fins al dimecres de la setmana que ve per informar la Junta Electoral Central (JEC) dels motius pels quals no ha retirat l’acta de diputada a la presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs. Així va comunicar-ho l’òrgan electoral a la cambra catalana el passat dimecres, 10 de maig, a través d’un escrit, en el marc de la denúncia que va presentar Cs amb l’únic objectiu que l’ordre de la JEC de retirar a Borràs l’acta de diputada es faci efectiva.

La denúncia de Cs demanava a la JEC que requerís els membres de la Mesa perquè acatessin l’ordre “immediatament”. A la vegada, la formació taronja també que reclamava que s’iniciés un procediment sancionador contra la vicepresidenta primera en funcions de presidenta, Alba Vergés, i els membres de la Mesa que van votar a favor de presentar un recurs i no retirar l’acta.

Et pot interessar  El PSC se suma al PP i també estudia denunciar el Gover per les propostes sobre referèndum i finançament durant la precampanya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut