Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

El Parlament s’acomiada del diputat republicà Antoni Flores amb un sentit homenatge

"La victòria per la independència" és "el millor homenatge", ha dit el president d'ERC al Parlament, Josep Maria Jové

|

- Publicitat -

Jornada emotiva al Parlament de Catalunya, que ha acomiadat el diputat d’ERC i regidor del mateix partit a l’Ajuntament de Tremp, Antoni Flores, qui va morir als 60 anys de forma sobtada la setmana passada. Els diputats i diputades han dedicat un minut de silenci a Flores, mentre que els seus companys de partit l’han homenatjat col·locant una rosa de color blanc al seu escó i dedicant-li un emotiu discurs.

Publicitat

El president del grup parlamentari, Josep Maria Jové, ha dedicat unes paraules a Flores, destacant les seves qualitats humanes. “Era un home bo, discret i bona persona”, ha dit Jové ,ressaltant també la “constància” i “senzillesa” del diputat. Jové ha fet un “reconeixement encongit” per la mort sobtada de Flores als 60 anys i ha assegurat que “la victòria per la independència” és “el millor homenatge” que li poden fer.

Flores era militant d’Esquerra Republicana de Catalunya des del 1992, i també va exercir com a president de la Federació Comarcal del Pallars Jussà des del 2012. A la vegada, era regidor i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tremp des del 2015, i havia estat vicepresident primer del Consell Comarcal del Pallars Jussà entre el 2019 i el 2021.

Et pot interessar  Eulàlia Reguant fa un pas al costat i deixa l'acta de diputada al Parlament
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió