Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El nou partit de Chacón comença amb mal peu i tampoc comptarà amb el suport d’Artur Mas

|

- Publicitat -

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, es desmarca de la nova formació que lidera Àngels Chacón i que de moment té el suport i l’impuls del PDeCAT, Convergents, Lliures i la Lliga. Tal com explica el diari ARA, l’expresident ha tingut contactes amb promotors del nou partit de Chacón, anomenat Centrem, però ara mateix és més a prop de mantenir la distància política dels darrers anys, que no de fer cap pas endavant amb aquesta formació.

Cau, per tant, una de les poques oportunitats que li quedaven a l’excandidata del PDeCat en les darreres eleccions catalanes per intentar captar nous votants que no se sentin identificats amb cap proposta catalanista actual amb més vots, com són Junts o ERC. De fet, el PNC de Marta Pascal també va rebutjar col·laborar i fer pinya amb aquesta proposta, dividint encara més aquesta part del catalanisme suposadament independentista. D’altra banda, el partit de Ramon Espadaler, Units, també s’hi va distanciar.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut