Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El nou invent de Colau i Collboni: llums de Nadal “aconfessionals”

|

- Publicitat -

Les ocurrències de l’alcaldessa Ada Colau i els seus socis de govern són una font inesgotable de despropòsits. L’última gran idea l’ha presentada aquest matí el tinent d’alcalde socialista, Jaume Collboni: aquest Nadal 2021 Barcelona estrenarà un nou concepte d’il·luminació nadalenca que l’Ajuntament ha batejat com “aconfessional” i que s’instal·larà en les principals vies públiques del centre de la ciutat: Plaça Catalunya, Gran Via de les Corts Catalanes i el carrer Aragó. La nova proposta és fruit d’un concurs de disseny que el consistori va posar en marxa el passat mes de febrer i que ha guanyat l’Estudi Antoni Arola.

A banda dels tres carrers que lluiran aquest nou concepte d’enllumenat nadalenc, s’il·luminarà per primera vegada la Ronda Sant Pere entre Passeig Sant Joan i Urquinaona, s’ampliarà el tram del carrer Balmes des de Diagonal fins a Ronda Universitat, i es consolidaran com a vies amb ornamentació Via Laietana, Plaça Urquinaona i Avinguda Paral·lel, així com els mercats municipals. S’incrementa el pressupost per als carrers que s’emmarquen a zones de Pla de Barris i també el destinat a zones on s’estan fent obres de llarga durada.

Publicitat

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament incrementarà notablement el pressupost destinat a la il·luminació de Nadal. Es passarà de 1.662.000 euros a 2.057.866 euros,  un 24% més.

Et pot interessar  Barcelona es prepara per acollir durant una setmana el debat mundial sobre el futur i la preservació dels oceans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut