Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El Ministerio liderat per Iceta només accepta sol·licituds del Bo Cultural Jove en castellà

|

- Publicitat -

Miquel Iceta, un dels ministres espanyols que són catalans, no permet que s’acceptin sol·licituds del Bo Cultural Jove en català. El diari dbalears assegura que el Ministeri de Cultura i Esport només accepta aquestes sol·licituds en castellà.

Després que aquest dilluns el departament hagi obert el termini perquè les entitats culturals s’inscriguin a aquesta ajuda a través d’un formulari que demana una declaració responsable sobre el compliment dels requisits.

Publicitat

Un cop omplert el formulari electrònic de la web, el següent pas és el que no permet la llengua catalana: les empreses tindran deu dies per enviar la informació, però només amb un PDF redactat en castellà. Això també implica que tota la documentació requerida ha de ser en castellà, un fet que pot voler dir que si una entitat cultural catalana només té escrits els seus estatuts en català, els haurà de traduir al castellà.

 

 

 

 

Et pot interessar  Una empresa que moderava Facebook, condemnada per discriminar segons la llengua els moderadors de continguts
Publicitat

Opinió

Minut a Minut