Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El líder de Cs al Parlament Europeu fuig del partit per marxar a la Universitat de Columbia

|

- Publicitat -

Els membres de Ciudadanos no veuen futur a la formació taronja i cada cop són més els que deixen el partit quan se’ls obre una altra porta professional.

Aquest cop ha estat el líder de la delegació de Cs al Parlament Europeu, Luis Garicano, que ha renunciat a l’acta de diputat per anar a fer de professor a la Universitat de Columbia de Nova York. Així ho ha anunciat la formació liberal a través d’un comunicat on intenta dissimular amb bones paraules la seva deriva a la desaparició. “Des de Cs felicitem el nostre company per aquesta fita professional, una evidència més que el projecte liberal espanyol està format per persones amb talent i una trajectòria reconeguda i exemplar fora de la política”, afegeix la formació liderada per Inés Arrimadas. Cs també destaca la “gran empremta” que deixa Garicano al partit i a l’eurocambra. “Serà un honor seguir comptant amb la seva col·laboració com a membre de la societat civil afiliat al partit”, conclouen.

Et pot interessar  Independentistes i socialistes defensen la llei d'amnistia a l'Eurocambra i remarquen l'aval de la comissió de Venècia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut