Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

El jutjat d’Instrucció de Barcelona dona una nova pròrroga a la Fiscalia de Sánchez per seguir investigant Josep Lluís Alay

|

- Publicitat -

Una nova maniobra bruta de la justícia espanyola contra l’independentisme torna a posar contra les cordes el director de l’oficina del president Puigdemont, Josep Lluís Alay, només unes hores més tard que l’Audiència Nacional arxivés la causa que els acusava a ell i a Jami Matamala per un delicte d’encobriment.

El tribunal espanyol no va poder acreditar que els dos acusats obstaculitzessin l’acció de la justícia quan van acompanyar Puigdemont durant la seva detenció a Alemanya.

Publicitat

Alay ha informat des del seu Twitter, que el Jutjat d’Instrucció de Barcelona li ha comunicat que ha concedit a la Fiscalia de Sánchez una nova pròrroga de 6 mesos per investigar-lo com a Director. Amb tot, Alay deixa clar que no es rendirà i diverses personalitats de l’independentisme li han donat suport.

Et pot interessar  Puigdemont es contraposa a la gestió d'Illa quan era ministre: "Vam patir la incompetència i la manca de transparència"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut