Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El jutge posposa la declaració de Casado com a imputat per mentir sobre l’escola catalana perquè “desconeix” on és actualment

|

- Publicitat -

El jutge de Barcelona que investiga l’exlíder del PP Pablo Casado per les seves brutes mentides sobre el català a l’escola ha posposat la seva declaració com imputat, perquè no l’han trobat a Gènova 13, segons eldiario.es. Els treballadors de recepció de la seu del PP s’han limitat a dir que “ja no té despatx” a l’edifici i que “desconeixen on se’l pot localitzar”.

El Govern de la Generalitat va presentar querella el desembre de 2021 contra Pablo Casado per inventar-se que alguns docents no deixaven anar al lavabo a nens per parlar castellà i per dir que a Catalunya es discrimina als infants en funció de la professió dels seus pares.

Publicitat

La Generalitat havia donat Gènova 13 com la direcció per a notificar a Casado, però com no l’han trobat, ara el jutge dona cinc dies a la part catalana perquè ofereixi una nova direcció per notificar a l’expopular sobre el cas. De moment, la compareixença no té nova data.

Et pot interessar  VIDEO | Una dona ridiculitza Zaplana a l'entrada del jutjat: "Fes la cua!"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut