Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El jutge envia a la presó els 8 detinguts acusats d’actuar en grup i organitzar els aldarulls de dissabte

|

- Publicitat -

El jutjat d’instrucció 17 de Barcelona ha acordat presó provisional comunicada i sense fiança per als vuit detinguts que van actuar en grup i organitzats en els aldarulls de dissabte passat a Barcelona. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) , els arrestats només han constatat a les preguntes de la seva defensa. Es tracta de cinc homes i una dona de nacionalitat italiana, una altra dona francesa i una vuitena de nacionalitat espanyola. La causa està oberta pels delictes d’homicidi en grau de temptativa, atemptat a agents de l’autoritat, desordres públics, danys, manifestació o reunió il·lícita i pertinença a grup criminal. Els detinguts estarien darrera de la crema d’una furgoneta de la Guàrdia Urbana.

Els Mossos van detenir aquestes vuit persones durant els aldarulls de dissabte i dilluns van fer dos escorcolls en dues naus de Canet de Mataró i Mataró on hi viurien. La polia catalana va informar que formaven un grup “violent i organitzat” que va donar per desarticulat amb les seves detencions.

Et pot interessar  Elena defensa la "coherència" de convocar la segona plaça de major dels Mossos i subratlla que "ja estava prevista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut