Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

El jutge del cas Villarejo considera “secrets oficials” informes sobre polítics i personalitats catalanes

|

- Publicitat -

Si ja era ben sabut que el jutge que investigava el cas Villarejo encobreix la guerra bruta de l’Estat contra Catalunya, i així ho vam explicar a La República, ara ha decidit considerar “secrets oficials” els tres informes sobre polítics i personalitats catalanes que van ser requisats a l’oficina particular i a l’habitatge de l’excomissari Villarejo, segons informa Vozpópuli.

Aquests documents fan referència als dossiers de Villarejo sobre Artur Mas, el finançament d’Unió Democràtica, i Jordi Pujol.

Publicitat

Altres informes que la Policia va trobar a casa de Villarejo, a Madrid, no ha estat classificada com a secreta, i se’n destaca un informe sobre l’1-O del 26 d’octubre de 2017, només d’uns pocs dies abans que fos arrestat. El mateix diari VozPópuli ja havia avançat que el BBVA hauria encarregat al comissari que fes informes diaris sobre la “situació” del referèndum de l’1-O a Catalunya.

 

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut