Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El Grup Koiné ho té clar: “El català ha de ser l’element troncal del país”

|

- Publicitat -

El Grup Koiné ho té clar: “Si fer desaparèixer el català és una qüestió d’estat pels estats espanyol i francès, la qüestió d’estat pels partits autodenominats catalanistes i independentistes hauria de ser fer-ne l’element troncal del país”. Així ho ha expressat en un tuit l’endemà d’haver expressat el suport “a les manifestaciuons de dissabtes contra la política lingüicida del govern francès. Sempre serem al costat de les escoles immersives que ensenyen la llengua del nostre país als mainatges nord-catalans, així com també d’aquells que en promoguin avenços legislatius”.

El Grup Koiné està intensificant en els últims dies els missatges a les xarxes socials amb tuits com aquests: “Per a l’Estat espanyol, la desaparició de les llengües diferents del castellà és una qüestió primordial. Entre aquestes llengües, com una mena d’obsessió secular, hi ha el català. Mantenir-lo és un dret de ciutadania i un deure moral”.

Publicitat

Et pot interessar  Uns 3.700 professionals sanitaris comencen cursos de català per aprendre i millorar el coneixement de la llengua
Publicitat

Opinió

Minut a Minut