Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El greu i misteriós missatge de Mauricio Casals a l’exdirector del CNI: “Una de les meves aficions és caçar gats i cremar-los vius”

|

- Publicitat -

Diversos missatges i àudios destapats tant pel ‘País’ com ‘Crónica Libre’ o altres digitals reflecteixen la guerra que el comissari Villarejo i els seus amics, l’empresari Adrián de la Joya i el conseller d’Atresmedia i president La Razón, Mauricio Casals, contra el general Félix Sanz Roldán, exdirector del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI). Roldán va ser director del CNI entre 2009 i 2019; precisament entre aquests anys van ser gravats els àudios i per referir-s’hi utilitzaven per a sobrenom: ‘MiauMiau’ o ‘El gat’.

En un dels àudios Villarejo diu: “Jo he de dir que a mi em cau bé, és molt agradable… Maurici ho sap, Maurici cada vegada que li dic que em cau bé es posa malalt, li surten els ullals cada vegada que li dic «doncs a mi el general no em cau malament»”, li respon Ferreras. “Amb Miaumiau? És veritat”, afegeix Casals.

Publicitat

En un altre moment de la conversa, el president de ‘La Razón’, Mauricio Casals, explica que, dues setmanes abans, el director de ‘La Razón’, Francisco Marhuenda, el perquè un amic de Félix li va dir que Villarejo tant el mateix Casals són “les clavegueres de l’Estat” i, a més, que els malalts de càncer de pulmó –el president de ‘La Razón’ i conseller d’Atresmedia en patia un – “generalment” moren d’“infart de miocardi”, una cosa “molt fàcil de provocar”.

“De debò?”, es feia el sorprès Villarejo i ràpidament afegeix Casal entre rialles: “Paco estava molt acollonit, em va dir que el tema aquest era seriós. Jo què és el que vaig fer? Dir-li a Paco que sí, que m’adonava de la gravetat i que si us plau digués a aquella persona que m’ho havia dit i que jo quan era petit una de les meves aficions era caçar gats i cremar-los vius i que aquesta no l’havia perdut”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut