Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

El Govern replica a la FCF que qualificar de creïbles les explicacions de Rubiales és “blanquejar el masclisme”

La secretària general de l'Esport diu que el president de la RFEF "ha faltat al respecte a tot un col·lectiu"

|

- Publicitat -

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, ha replicat a la Federació Catalana de Futbol (FCF) que qualificar de “creïbles” les explicacions del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol és “blanquejar el masclisme”. El president de la FCF, Joan Soteras, ha dit que les explicacions que ha donat Rubiales són “creïbles” i que avui havia demanat “disculpes com s’han de demanar”. En un missatge a X -abans Twitter-, Caula ha dit que dir que són creïbles és “blanquejar el masclisme i defensar un personatge que hauria de plegar immediatament”. També ha dit que Rubiales no ha demanat disculpes, sinó que “ha faltat al respecte de nou a tot un col·lectiu”.

Soteras ha matisat que els “actes i actuacions” de Rubiales no han agradat a l’entitat catalana i, en aquest sentit, ha avançat que té intenció de convocar la comissió executiva de la FCF “per fer una valoració exacta del que ha passat i decidir quina és la posició de la federació”.

Publicitat

Les declaracions de Soteras arriben després que aquest divendres el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, hagi descartat dimitir. En un discurs davant de l’assemblea extraordinària de la RFEF amb aplaudiments de suport constants, Rubiales ha assegurat ser víctima d’un “assassinat social” promogut pel que ha titllat de “fals feminisme” i ha defensat que el petó a Jenni Hermoso va ser “espontani, mutu i consentit”. “És tan greu com perquè marxi havent fet la millor gestió? No dimitiré”, ha etzibat.

Et pot interessar  La justícia investiga si Gerard Piqué va pagar a Rubiales des de comptes andorrans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut